Elandsstraat 184, 1016 SK AMSTERDAM, __________Informatie en afspraak: Tel. 020 66 99 320 of e-mail: info@contrastinterior.nl _________________________________________ Openingstijden: Donderdag 11.00 - 17.00 , zaterdag 12.00 - 17.00 ( bel ons a.u.b voor een afspraak, zodat U zeker weet, dat er tijd en aandacht uitsluitend voor U is ! )

Designers Guild werd in 1970 opgericht door Tricia Guild. Zij wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke en creatieve krachten op het gebied van de binnenhuisarchitectuur. Haar stijl is inspirerend en vernieuwend.
Inmiddels is Designers Guild uitgegroeid tot een van de toonaangevende lifestyle merken op het gebied van het interieur. De collecties zijn licht, vrolijk en elegant.
Designers Guild is beroemd voor het bijzondere kleurgebruik. In alle Designers Guild collecties is dat te zien, nu (2008) echter vertaald naar een zachter palet. De stoffen variëren van katoenen en zijde stoffen in prachtige grote, veelal florale motieven. Ook zijn er spannende velours bekleding stoffen en schitterende dubbelbrede linnen voiles.


Tegenwoordig worden de ontwerpen van Designers Guild in meer dan 60 landen verkocht, voornamelijk door de sterke combinatie van creativiteit en vernieuwing met de beste kwaliteit.


Wij zijn trotse dealer van Designers Guild merk en verkopen o.a. : behang, gordijn- en meubelstoffen, accessoires, zoals kussens, plaids, karpetten, bedlinnen en prachtige collectie Home fragrance. Ook kunt u bij ons lampenkappen op maat laten maken van Designers Guild stoffen. We hebben altijd de nieuwste collecties in huis.Geraffineerde met hand bedrukte, elegante bloemdessins, romantische bloesems en schitterende formele dessins die allemaal perfect passen bij de verfijnde Monteverdi velours en bij luxueuze geborduurde en geweven zijdes en satijnen van de oudere (Ariana) collectie. Milano Trevira CS Weaves zijn heel mooi en luxueus en geschikt voor huishoudelijk en contract gebruik.

Hieronder presenteren we enkele voorbeelden uit de oudere en de nieuwe stoffencollecties van Designers Guild:


meubelstoffen amsterdam designers guild quarenghi-main-3

photo_903_big meubelstoffen designers guild 10

monteverdi-main-4 milano-roma-main-1

photo_957_big photo_952_big

photo_991_big meubelstoffen designers guild 101

photo_1009_big monteverdi-rienzi-main-1

photo_983_big moyka-main-1

photo_984_big

www.designersguild.com