Elandsstraat 184, 1016 SK AMSTERDAM, __________Informatie en afspraak: Tel. 020 66 99 320 of e-mail: info@contrastinterior.nl _________________________________________ Openingstijden: Donderdag 11.00 - 17.00 , zaterdag 12.00 - 17.00 ( bel ons a.u.b voor een afspraak, zodat U zeker weet, dat er tijd en aandacht uitsluitend voor U is ! )

Sunbrella is een acryldoek dat speciaal ontwikkeld is voor het stofferen van tuin- en bootkussens.
De collectie omvat diverse series in tientallen verschillende kleuren en designs. 
Sunbrella is waterbestendig en is zowel geschikt voor binnen als buiten gebruik De stoffen zijn voorzien van een specifieke waterafstotende nabehandeling die het doek beschermt tegen vlekken, vetvlekken, vloeistoffen en opspattend zout water of chloorwater.Sunbrella werd dus speciaal ontwikkeld om gedurende het hele jaar buiten te worden gebruikt, in de tuin, op een terras of op het dek van een boot. .
Het materiaal is UV-bestendig, rot- en schimmelvrij en is tevens te wassen. Als het materiaal regelmatig schoongehouden wordt met een borstel en zeep zal het zijn originele uitstraling voor jaren houden. 
 Haar technische performantie, gelinkt aan een oneindige waaier aan kleuren en weeftechnieken, wordt erkend door Designers van tuinmeubelen zoals Dédon, Hugonet, Gloster, Tribù, Tuuci, Barlow Tyrie, Hervé Baume en Sifas en wordt eveneens als outdoor-alternatief gebruikt voor ontwerpen van bekende designers in de USA en voor zonweringdoeken in Frankrijk.
Volgens ons is Sunbrella de beste stof ter wereld voor watersport- en tuinbekleding ! 
Voordelen van Sunbrella:
  • Kleurvast
  • Waterafstotend
  • Ademend
  • Vuilafstotend
  • Schimmelwerend
  • 100% in de massa gekleurd
 
Wilt u een compleet overzicht van alle beschikbare Sunbrellastoffen dan adviseren wij u een afspraak te maken en bezoek te brengen aan onze showroom. Wij beschikken over de hele collectie van waterafstotende Sunbrella stoffen, zelfs Sunbrella voor Tommy Bahama.

U bent van harte welkom !

Hieronder een kleine greep uit onze weerbestendige stoffen collectie:


sunbrella collectie - outdoor stoffen voor elke boot & tuin - klik hier voor een kleine overzicht van kleuren.